| Autor |
Mesaj |
EseT
Administrator

Data inscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 17
|
|
[Tutorial] Matrix Effect |
|
1.Creeaza un document nou cu fundalul alb, si mărimile de 1024×768 px.
2.Mergi la Filter > Texture > Grain. ( Intensity > 100, Contrast > 100, Grain Type > Vertical ), apoi apasa OK.
3.Apasa “D” pentru a pune colorit principala negru, iar cea secundara alb, apoi mergi la Filter > Artistic > Neon Glow ( cu setarile Glow Size > 4, Glow Brightness > 25, Glow Color #2aef1f )
4.Acum mergi la Filter > Sharpen > Sharpen More.
Asta este tot…O metoda foarte simpla de a creea efectul Matrix, utilizând Photoshop-ul.
![[Tutorial] Matrix Effect [Tutorial] Matrix Effect](http://img106.imageshack.us/img106/585/efectulmatrixrs4copynq3.jpg)
|
|
| 13/06/2008 14:55 |
|
 |
uahanamiti
Newbie

Data inscrierii: 01/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Ukraine |
|
|
|
Thank you for sharing this great information!
|
|
| 22/07/2012 16:41 |
|
 |
misanchik
Newbie

Data inscrierii: 24/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Bulgaria |
|
|
|
Thanks for the inihsgt. It brings light into the dark!
|
|
| 31/07/2012 18:15 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|